Back

Performanța TecBFlo :

drvrAcces Copy-Trading cu TecBFloavfasfv

Experiență în Trading din 2012

Risc/Money Management Conservativ

Contul pentru Copiere are istorie de 8 luni

82% tranzacții profitabile (1500 din 1800)

+10% profit lunar mediu

+107% profit în iulie-decembrie 2020

+133% profit total (pînă la 16.02.2021)

30$ – abonament lunar pentru copiere automatizată

Obțineți Venit Pasiv cu TecBFlo

1. Analizați

Priviți la rezultatele TecBFlo ca să înțelegeți ce puteți primi. Vă explicăm cum să analizați un Trader.

2. Conectați

Vă deschidem cont de tranzacționare potrivit anume pentru copierea acestui Trader.

3. Profitați

Cu un abonament lunar de doar 30$ sistemul MQL5 va copia automat toate tranzacțiile pe contul Dvs.

Semnale de tranzactionare

Analizați STATISTICA Traderului

Deschideți CONT pentru Copiere

Pentru a lansa copierea automată a performanțelor TecBFlo, aveți nevoie să deschideți un cont potrivit, asemenea celui pe care tranzacționează el:

Primiți SUPORT la Conectare

Apelați-ne pentru a primi răspunsuri despre Copy-Trading și toată asistența necesară pentru a seta corect și copia tranzacțiile Traderului TecBFlo. Suportul este gratuit.

+373-60-887-887

Trading.md este Partener ICMarkets în Moldova

Întrebări frecvente:

Încrederea este bazată pe statisticile de tranzacționare ale Traderului TecBFlo. Pe contul creat special pentru copiere, au fost deja efectuate peste 1700 de tranzacții, dintre care peste 1400 au fost profitabile. În perioada acestor 7 luni, doar o lună s-a închis cu -2.51%, iar toate restul au fost profitabile, cu rezultate între +6.5% și +22.9%.

Toate investițiile Dvs și tot profitul generat pe contul Dvs, vă aparțin în totalitate și le puteți retrage oricînd doriți.

Tranzacționarea la burse, ca și multe alte activități cu scopul de a câștiga bani, implică și risc de a pierde bani. De aceea, dacă nu înțelegi riscurile aferente tranzacționării, atunci nu trebuie să folosiți acest serviciu.

În cazul copierii automatizate a contului TecBFlo, Risk Managementul pe contul Dvs va fi controlat în totalmente de către acest Trader Profitabil și Conservativ, care deja deține mulți ani de experiență la burse și rapoarte de tranzacționare pentru analiză.

Toate tranzacțiile efectuate de către TecBFlo pe contul său, vor fi sincronizate și copiate automat pe contul Dvs, cu volume proporționale mărimii contului Dvs, astfel încît veți primi același rezultat procentual lunar ca TecBFlo.

Pentru a copia acest Trader, aveți nevoie de:

1. Cont de tranzactionare pentru copiere, cu o sumă de bani pe el pe care doriți să o multiplicați

2. 30$ pe lună pentru a achita abonamentul de copiere

Suma minimă recomandată pentru copierea Traderului TecBFlo este 1000 USD sau EUR.

Pentru a obține profit din activități de copiere a Traderilor de succes, nu este nevoie să fiți expert în tranzacționare, deoarece toată treaba o face sistemul de copiere pentru Dvs. Acest proces reprezintă o sursă de venit pasiv. Dvs vă rămîne doar să urmăriți cum evoluționează balanța contului Dvs. Evident, că pînă la conectare, dacă apelați la Echipa Suport Trading.md sau la Traderul TecBFlo, veți primi explicații despre acest proces și răspunsuri la toate întrebările Dvs, relevante acestui proces.

Traderul TecBFlo nu poate avea nici un fel de acces la conturile celor care copie. TecBFlo are acces doar la contul său, pe care tranzacționează cu banii săi proprii. Conturile abonaților sunt deschise direct la compania de brokeraj reglementată ICMarkets. Iar sistemul de copiere MQL5 face legătură între aceste conturi și are grijă de sincornizarea tranzacțiilor de la contul TecBFlo către conturile abonaților. Trading.md nu are acces nici la conturile abonaților, nici la contul TecBFlo. Trading.md oferă informații și asistență la deschiderea conturilor și la conectarea sistemului de copiere.

Traderul nu primește nici un bănuț din profitul pe care îl generează pe contul Dvs. El este achitat de către sistemul MQL5 cu o parte din cei 30$ pe lună, pe care Dvs îi achitați pentru copiere.

Trading.md este un portal pentru Traderi și Investitorii la bursele financiare. Noi, în numele companiei noastre Royal Consulting SRL, suntem parteneri cu brokerul ICMarkets și oferim suport Traderilor/Clienților acestei companii de brokeraj. La rîndul său, TecBFlo este un Trader din comunitatea Trading.md și tranzacționează prin partenerul nostru ICMarkets. În continuare totul este simplu: Traderul are nevoie de tot timpul său pentru a se concentra la tranzacționare, iar Trading.md oferă suportul necesar pentru cei care doresc să îl copie.

Ca interes financiar, Trading.md este achitată doar de către ICMarkets, cu o parte din spread-urile tranzactionate pe conturile de trading, conform contractului de parteneriat între Royal Consulting SRL (Trading.md) și ICMarkets.

Spread-rile pe conturile clienților noștri cu ICMarkets nu au nici un pip adaos.

Traderul TecBFlo, sistemul MQL5 și nici unul din abonații la sistemul de copiere, nu ne achită nimic din profiturile sale.

Pentru ca copierea tranzacțiilor să aibă loc cît mai corect, se recomandă ca abonații să folosească aceeași companie de brokeraj și același tip de cont precum folosește Traderul.

TecBFlo tranzacționează prin brokerul ICMarkets, care este o companie din lista celor mai renumite și des folosite de către Traderii profesioniști la nivel global. ICMarkets este o companie reglementată, are costuri foarte mici la tranzacționare, iar depunerile și retragerile de bani cu ajutorul cardurilor bancare sunt gratuite.

Pentru a pargurge procedura de verificare la ICMarkets, va fi necesar să încărcați în Biroul Traderului>Profile>Upload Documents, următoarele:

1. Confirmarea identității Dvs (buletin de identitate sau pașaport sau permis de conducere)

2. Confirmarea adresei Dvs de reședință (factură de utilități sau extras din cont)

1. Deschideți cont pentru copiere (înregistrare cont de trading la ICMarkets > verificare documente > alimentare cont)

2. Conectați-vă la contul TecBFlo (înregistrare în sistemul de copiere MQL5 > achitare abonament lunar de 30$)

Aveți de parcurs doar acești doi pași! După conectare vă rămîne doar să urmăriți cum merg treburile pe contul Dvs și să retrageți profit/investiția atunci cînd doriți.

Vă amintim că Trading.md vă poate asista gratuit la toată această procedură. Apelați-ne!