Caracteristicile Brokerului european AvaTrade

Compania AvaTrade a fost înființată în 2006 cu sediul central în capitala Irlandei - Dublin și este REGLEMENTATĂ de Banca Centrală a Irlandei, ASIC și alte autorități de conduită financiară.
Fondurile fiecărui client sunt ASIGURATE cu 20000 EUR conform directivei MiFID.
Brokerul AvaTrade oferă cele mai mici spread-uri FIXATE, de la 1.3 puncte.
Contul minim la AvaTrade poate fi deschis cu doar 100 USD sau Euro.
Depunerile și retragerile de fonduri sunt GRATUITE cu carduri/conturi bancare, Skrill și Neteller.
Bonusul oferit de AvaTrade este tranzacționabil, NU blochează retragerea fondurilor investite sau a profiturilor obținute și, totodată poate fi realizat în 6 luni.
Acest Broker oferă AvaGO și Metatrader4 - platforme de tranzacționare pentru calculator, tabletă, telefon mobil și browser.

Verificați serviciile AvaTrade și Beneficiați:

AvaTrade

Suport pentru Clienți AvaTrade în Moldova

Dacă ai careva întrebări referitor la serviciile sau condițiile de tranzacționare oferite de brokerul internațional AvaTrade, contactează-ne sau programează-te pentru o Consultație Gratuită la Biroul din Chișinău și vei primi tot suportul necesar, informații și demonstrații.

 

Primiți Bonus 20% în cont

 

Servicii AvaTrade

Rezultatele vorbesc de la sine - AvaTrade are în prezent 200.000 de traderi înregistrați pe glob, care plasează peste 2 milioane de tranzacții în fiecare lună. În calitate de client AvaTrade, poți fi siguri că beneficiezi de alegerea, asistența și securitatea de care ai nevoie.

Cont real de la 100$

Spread FIXAT 1.3p

Spread fixat VIP 0.9p

Bonus tranzacționabil

Levier 1:30 - 1:400

Conturi demo gratuite pentru antrenament

Platforme pentru Windows, iOS, Android și Web

Forex, criptovalute, acțiuni, mărfuri indici și obligațiuni

Alimentări și Retrageri Gratuite cu card bancar

Suport Clienți în limba română în Chișinău

AvaTrade - partener Manchester City

AvaTrade

Platforme de Tranzacționare

AvaTrade satisface toate tipurile de traderi pe Bursele Financiare, prezentând o gamă largă de platforme pentru tranzacționare manuală și automată. Fiecare platformă oferă traderilor o experiență de tranzacționare excelentă, prezentând o varietate de instrumente financiare, împreună cu mai multe instrumente analitice, indicatori și grafice.

Pentru a activa platforma de tranzacționare, ai nevoie să te loghezi cu rechizitele unui cont de tranzacționare demo sau real.