Website-ul Trading.md este administrat de către compania Royal Consulting SRL, fondată în anul 2012, cod fiscal 1012600000608, adresa juridică: Moldova, Chișinău, str. Bucuriei 1; adresa oficiului suport clienți: Moldova, Chișinău, str. Pușkin 26, etaj 2, birou 201, MD-2012.

Brandul Trading.md reprezintă un website informațional, educaţional al cărui servicii se rezumă exclusiv la organizarea de consultații, cursuri, evenimente și la oferirea informațiilor și accesului la serviciile companiilor partenere, fără a include recomandări de tranzacționare, administrare de bani, servicii financiare și servicii de brokeraj.

AVERTIZARE DE RISC: Trading.md avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea Forex și CFD-urilor cu efect de levier şi investiţiile în alte instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele realizate în trecut nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare sau ale conturilor de tranzacționare. În consecință, Trading.md recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după ce vă asigurați că ați înțeles toate riscurile asociate tranzacționării. 

DECLARAŢIE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂŢII: Informaţiile sau materialele prezentate pe website-ul Trading.md sau în cadrul evenimentelor Trading.md, nu sunt şi nu pot fi considerate ca recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Astfel, Trading.md nu poate fi responsabil, din punct de vedere legal, pentru orice pierdere sau orice fel de daune care au rezultat din orientarea comerciantului pe baza informațiilor prezentate pe acest site, aici incluzând recenzii ale brokerilor, știri financiare, opinii de autor, analize și rapoarte. Datele aflate pe acest website pot să nu fie întotdeauna publicate în timp real și într-un mod precis și pot să nu reflecte mereu viziunea proprietarilor, angajaților sau colaboratorilor de conținut. Folosind website-ul Trading.md, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.