ÎNVAȚĂ SĂ PROFIȚI LA BURSĂ

Vino la oficiul nostru din Chișinău și primește gratuit o demonstrație a unei tehnici de tranzacționare. Află cum să devii trader de succes, primește răspunsuri la întrebări sau află ce reprezintă la general activitatea de trader. Te vom ajuta să-ți setezi corect platforma de tranzacționare și să primești acces gratuit la un cont de simulare a conturilor bursiere reale.

SOLICITĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ LA BIROUL DIN CHIȘINĂU

Primește răspunsuri la întrebările apărute

ÎNREGISTRARE PENTRU CONSULTAȚIE LA BIROU

  8 Comments

 1. Victor
  8 august 2021
  Răspunde

  Salut unde pot investi la bursă , să înțeleg că din md , avatrade e cea mai bună opțiune ?

  • TRADING.md
   9 august 2021
   Răspunde

   Buna ziua, Victor!
   Pentru a investi la burse din Moldova, va puteti apropia la biroul nostru https://trading.md/contactati-ne/ si noi va vom ajuta cu toate necesare.
   Da, AvaTrade este unua din cele mai populare companii de brokeraj, insa alegerea brokerului totusi depinde de prioritatile particulare ale fiecarui Trader. De aceea este important sa aveti dintai o discutie cu noi, pentru ca sa va ajutam sa faceti alegerea corecta! Consultatiile la moment sunt gratuite!

 2. Covaci Vitalie
  11 mai 2020
  Răspunde

  Top 1 din R.M

  • TRADING.md
   11 mai 2020
   Răspunde

   Mulțumim pentru apreciere, Vitalie!

 3. Igor
  16 aprilie 2019
  Răspunde

  Buna ziua. Vreau sa multumesc echipei si in special D-lui Iurie pentru rezolvarea rapida a problemei pentru suma blocata pentru neutilizarea programei mai multde trei ani.
  Contul a fost deblocat si banii au fost transferati deplin la cont in decurs de 3 zile de la sesizarea problemei.

  • TRADING.md
   16 aprilie 2019
   Răspunde

   Multumim pentru ca ati impartasit experianta D-voastra cu Trading.md! Ne staruim mereu sa fim de folos pentru clientii nostri.

 4. Vlad
  22 martie 2019
  Răspunde

  Buna seara, vreau sa va spun multumesc pentru informațiile oferite la consultații! De ceva timp constatez cît de importante au fost explicațiile D-voastră despre alegerea unui broker… Acum am condiții de tranzacționare mult mai convenabile. Recomand aceste servicii!

  • TRADING.md
   6 iunie 2019
   Răspunde

   Bună Vlad!
   Da, brokerii oferă condițiile de tranzacționare diferite și evident, este mai convenbil pentru Trader dacă le alege pe cele mai bune!
   Dar este foarte trist faptul că multe persoane pasionate de tranzacționare nu-și dau seama despre acest moment important și lucrează cu brokeri offshore, în condiții proaste, cu servicii netransparente și comisioane mari. 🙁
   Vlad, vă mulțumim pentru aprecierea serviciilor noastre și vă dorim trading profitabil!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.