Învață să profiți la Bursă

Vino la oficiul nostru din Chișinău și primește gratuit o analiză a unui activ financiar sau actualități din piață, o demonstrare a unei tehnici de tranzacționare, o consultație despre reguli de bază pentru a deveni un trader de succes, primește răspunsuri la întrebările personale sau află la general ce reprezintă activitatea de trader / investitor bursier și te ajutăm să-ți setezi corect platforma de tranzacționare și să primești acces gratuit la un cont de simulare a conturilor bursiere reale.

Solicită o Consultație Gratuită la Biroul din Chișinău

Primește răspunsuri la întrebările apărute

Consultația Gratuită poate fi solicitată atît de persoanele doar curioase despre activitățile bursiere, cît și de traderii începători sau chiar de investitori cu experiență. Pentru persoanele doar curioase de domeniu, o consultație gratuită ar clarifica mult lucrurile, astfel participantil va înțelege ce trebuie, ce poate primi, care sunt riscurile, ce reprezintă la general activitatea de trader și cum poate începe. Pentru un trader începător, această consultație gratuită poate servi ca o sursă de inspirație pentru dezvoltare, aici oferim strategii de tranzacționare și demonstrăm. Vom stabili clar regulile de bază pe care trebuie să le respecte fiecare participant ale piețelor financiare pentru ca această profesie să genereze profit. Iar pentru un investitor cu experiență, consultația dată se poate transforma într-o analiză calitativă a situației pe piață, identificarea trendurile actuale pe bursă, stabilirea punctelor forte în alegerea companiei de brokeraj și chiar dezvoltarea unor posibile idei de conlucrare ți dezvoltare cu noi.

Consultațiile Gratuite la birou au loc:
pe adresa Chișinău, str. Pușkin 26, et. 2, bir. 201 (vis-a-vis de centrul comercial Gemeni);
în perioada Luni-Vineri, de la 9:00 pînă la 18:00.

Consultațiile se programează în prealabil prin forma de înregistrare de pe această pagină sau prin apel telefonic la numerele: 078080840, 060636262, 022211711.

  3 Comments

 1. Igor
  16 aprilie 2019
  Răspunde

  Buna ziua. Vreau sa multumesc echipei si in special D-lui Iurie pentru rezolvarea rapida a problemei pentru suma blocata pentru neutilizarea programei mai multde trei ani.
  Contul a fost deblocat si banii au fost transferati deplin la cont in decurs de 3 zile de la sesizarea problemei.

  • TRADING.md
   16 aprilie 2019
   Răspunde

   Multumim pentru ca ati impartasit experianta D-voastra cu Trading.md! Ne staruim mereu sa fim de folos pentru clientii nostri.

 2. Vlad
  22 martie 2019
  Răspunde

  Buna seara, vreau sa va spun multumesc pentru informațiile oferite la consultații! De ceva timp constatez cît de importante au fost explicațiile D-voastră despre alegerea unui broker… Acum am condiții de tranzacționare mult mai convenabile. Recomand aceste servicii!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *