Consultații ONLINE - TRADING.md

ÎNVAȚĂ SĂ PROFIȚI DIN TRANZACȚII BURSIERE

Conectează-te cu noi ONLINE și primește gratuit o analiză a unui activ financiar sau actualități din piață, o demonstrare a unei tehnici de tranzacționare sau o consultație despre ce reprezintă activitatea bursieră și cum să devii un trader / investitor de succes. Primește răspunsuri la întrebările personale și te vom ajuta să-ți instalezi/setezi corect și gratuit platforma de tranzacționare pe burse cu acces la un cont de simulare a conturilor bursiere reale.

 

SOLICITĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ ONLINE

Primește răspunsuri la întrebările apărute

Consultația Gratuită poate fi solicitată atît de persoanele doar curioase despre activitățile bursiere, cît și de traderii începători sau chiar de investitori cu experiență. Pentru persoanele doar curioase de domeniu, o consultație gratuită ar clarifica mult lucrurile, astfel participantil va înțelege ce trebuie, ce poate primi, care sunt riscurile, ce reprezintă la general activitatea de trader și cum poate începe. Pentru un trader începător, această consultație gratuită poate servi ca o sursă de inspirație pentru dezvoltare, aici oferim strategii de tranzacționare și demonstrăm. Vom stabili clar regulile de bază pe care trebuie să le respecte fiecare participant ale piețelor financiare pentru ca această profesie să genereze profit. Iar pentru un investitor cu experiență, consultația dată se poate transforma într-o analiză calitativă a situației pe piață, identificarea trendurile actuale pe bursă, stabilirea punctelor forte în alegerea companiei de brokeraj și chiar dezvoltarea unor posibile idei de conlucrare ți dezvoltare cu noi.

Consultațiile Gratuite ONLINE pot fi oferite prin intermediul unor programe cu funcții de partajare a ecranului:

1. TeamViewer asigură conexiuni între diferite persoane și diferite locuri din întreaga lume.

DESCARCĂ GRATUIT Aplicația TeamViewer pentru uz personal

 2. Cu AnyDesk puteți vedea accesarea desktop-ului de la distanță.

DESCARCĂ GRATUIT Aplicația AnyDesk

 3. Skype. Adăugați profilul nostru de Skype "Echipa trading.md" în lista dvs de contacte, pentru a putea să vă folosiți de funcția internă - Partajarea Ecranului.

DESCARCĂ GRATUIT Aplicația Skype pentru Windows

 

Consultațiile se programează în prealabil prin forma de înregistrare de pe această pagină sau prin apel telefonic la numerele: 078080840, 060636262, 022211711.