ÎNVAȚĂ SĂ FACI BANI LA BURSĂ

Conectează-te cu noi prin Chat-ul ONLINE și primește gratuit toată informația care te interesează:

- ce reprezintă activitatea bursieră / cum anume poți face bani la Bursă
- cum să devii un trader / investitor la Bursă, de ce ai nevoie
- o demonstrare live a unei strategii de tranzacționare
- o analiză a unui activ financiar sau actualități din piață
- crearea unui portofoliu investițional cu dividende pe acțiuni
- cum să alegi corect un Broker la Bursă, astfel încît să ai cele mai bune condiții de tranzacționare, dar totodată să nu nimerești în plasa/promisiunile companiilor-fantome

Te vom ajuta gratuit să-ți instalezi / setezi corect platforma de tranzacționare, cu acces la un cont Real Bursier sau la un cont gratuit pentru studiere și antrenament.
Primește răspunsuri la toate întrebările din industria Piețelor Financiare!

SOLICITĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ ONLINE

Primește răspunsuri la întrebările apărute

Consultația Gratuită poate fi solicitată atît de persoanele abia curioase despre activitățile bursiere, cît și de traderii începători sau chiar de investitori cu experiență.

Pentru persoanele interesate de domeniu tranzacționării la burse, o consultație gratuită ar clarifica mult lucrurile, astfel participantul va afla ce reprezintă la general piețele financiare și activitatea de trader, care sunt posibilitățile și riscurile și care sunt pașii pentru a începe cu un cont demo gratuit pentru familiarizare și antrenament.

Pentru un trader începător, această consultație poate servi ca o sursă de inspirație pentru dezvoltare, aici oferim strategii de tranzacționare și demonstrăm. Vom stabili clar regulile de bază pe care trebuie să le respecte fiecare participant ale piețelor financiare pentru ca această profesie să genereze profit.

Iar pentru un investitor cu experiență, consultația dată se poate transforma într-o analiză calitativă a situației pe piață, identificarea trendurile actuale pe bursă, stabilirea punctelor forte în alegerea companiei de brokeraj și chiar dezvoltarea unor posibile idei de conlucrare și dezvoltare cu noi.

Consultațiile Gratuite ONLINE sunt oferite prin intermediul funcțiilor speciale incorporate în Chat-ul Online de pe această pagină. Este posibil de partajat ecranul Mentorului sau a Vizitatorului, este conexiune vocală și evident posibilitățile de conversație scrisă prin chat și transmiterea fișierelor.

Conexiunea este securizată și oricînd poate fi întreruptă de către Vizitator.

Consultațiile se programează în prealabil prin forma de înregistrare de pe această pagină sau prin apel telefonic la numerele: 078080840, 060636262, 022211711.

  3 Comments

 1. Victor
  21 iunie 2019
  Răspunde

  Super Cursuri 👍👍👍👏

  • TRADING.md
   21 iunie 2019
   Răspunde

   Multumim pentru opinie, Victor! Ne pare bine ca v-a placut cursul, speram sa va fie de folos si vom fi la dispozitia Dvs in continuare!

 2. Mihail
  23 mai 2019
  Răspunde

  👍

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *