ÎNVAȚĂ SĂ PROFIȚI DIN TRANZACȚII BURSIERE

Conectează-te cu noi ONLINE și primește gratuit o analiză a unui activ financiar sau actualități din piață, o demonstrare a unei tehnici de tranzacționare sau o consultație despre ce reprezintă activitatea bursieră și cum să devii un trader / investitor de succes. Primește răspunsuri la întrebările personale și te vom ajuta să-ți instalezi/setezi corect și gratuit platforma de tranzacționare pe burse cu acces la un cont de simulare a conturilor bursiere reale.

 

SOLICITĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ ONLINE

Primește răspunsuri la întrebările apărute

Consultația Gratuită poate fi solicitată atît de persoanele abia curioase despre activitățile bursiere, cît și de traderii începători sau chiar de investitori cu experiență.

Pentru persoanele interesate de domeniu tranzacționării la burse, o consultație gratuită ar clarifica mult lucrurile, astfel participantul va afla ce reprezintă la general piețele financiare și activitatea de trader, care sunt posibilitățile și riscurile și care sunt pașii pentru a începe cu un cont demo gratuit pentru familiarizare și antrenament.

Pentru un trader începător, această consultație poate servi ca o sursă de inspirație pentru dezvoltare, aici oferim strategii de tranzacționare și demonstrăm. Vom stabili clar regulile de bază pe care trebuie să le respecte fiecare participant ale piețelor financiare pentru ca această profesie să genereze profit.

Iar pentru un investitor cu experiență, consultația dată se poate transforma într-o analiză calitativă a situației pe piață, identificarea trendurile actuale pe bursă, stabilirea punctelor forte în alegerea companiei de brokeraj și chiar dezvoltarea unor posibile idei de conlucrare și dezvoltare cu noi.

Consultațiile Gratuite ONLINE sunt oferite prin intermediul funcțiilor speciale incorporate în Chat-ul Online de pe această pagină. Este posibil de partajat ecranul Mentorului sau a Vizitatorului, este conexiune vocală și evident posibilitățile de conversație scrisă prin chat și transmiterea fișierelor.

Conexiunea este securizată și oricînd poate fi întreruptă de către Vizitator.

Consultațiile se programează în prealabil prin forma de înregistrare de pe această pagină sau prin apel telefonic la numerele: 078080840, 060636262, 022211711.