SAXO BANK

Perfect pentru Portofolii

Investiți în piețele de capital prin intermediul unei bănci daneze deplin autorizată, cu o experiență de 25 de ani în sectorul fintech și una din cele mai reușite platforme pentru trading și investiții bursiere. 

Viitorul depinde de tine

Oportunitățile de pe piețele globale de capital sunt deschise tuturor. Și credem că fiecare are capacitatea de a-și transforma visele pentru viitor în realitate, de aceea ne concentrăm să vă ajutăm să investiți și să tranzacționați mai bine.

Pe contul Saxo Bank obțineți acces la peste 60.000 de produse financiare, plus tot ce aveți nevoie pentru a lua decizii chibzuite cu privire la realizarea planurilor dvs.

Despre Saxo Bank

Bancă Licențiată și Reglementată

Saxo Bank este unul din liderii în industrie, complet reglementat și autorizat, care aderă la cerințele stricte de reglementare din 15 jurisdicții, inclusiv Danemarca, Elveția, UK, Franța, Italia, Olanda, Japonia, China, Australia și deține licențe bancare în Danemarca și Elveția.

Fondurile clienților sunt protejate

Când efectuați o depunere într-un cont Saxo, banii Dvs. sunt asigurați, deoarece sunt protejați în cont segregat și protejați de Financial Services Compensation Scheme.

Servicii de cel mai înalt nivel

Saxo Bank își asumă un rol de lider în asigurarea bunelor practici și promovarea transparenței în industria serviciilor financiare. Ca parte a acestui angajament, Saxo Bank își conformează activitățile cu FX Global Code of Conduct.

25+ ani

Experiență în industrie

850,000

Clienți din întreaga lume

95+ miliarde

Active ale clienților, în USD

270,000

Tranzacții executate zilnic

Cont Saxo Bank

Tranzacționați și investiți în peste 60,000 de instrumente financiare pe un singur cont.

Alăturați-vă Saxo Bank astăzi și tranzacționați toate clasele de active existente la burse, la prețuri competitive pe industrie, prin platforme premiate.

Servicii competitive

Acces la piața globală
Tranzacționați cu peste 60.000 de active: acțiuni, ETF-uri, obligațiuni, fonduri mutuale, opțiuni, contracte futures, CFD-uri sau alte produse cu efect de levier.

Prețuri de vârf în industrie
Beneficiați de cele mai bune prețuri de intrare pe piață. Obțineți spread-uri mai strânse și comisioane mai mici atunci când vă creșteți nivelul de tranzacționare.

Platforme puternice
Accesați ambele platforme, premiatul SaxoTraderGO și SaxoTraderPRO de grad profesionist, dintr-un singur cont.

Suport de la experți în domeniu
Obțineți cel mai bun suport digital din clasă și descoperiți servicii personale tot mai bune cu nivelurile noastre de tranzacționare premium.

Platforma de Tranzacționare

Complet personalizabil pe șase ecrane, cu management avansat al spațiului de lucru și conexiune multicanal între module. Acces pe PC și MAC.

Ordine algoritmice, tranzacționare cu un singur clic, lanțuri de opțiuni și instrumente grafice. Analizați-vă performanța în detaliu.

Accesați acțiuni, ETF-uri, obligațiuni, fonduri mutuale, portofolii gestionate, opțiuni, futures și alte produse cu/fără efect de levier.

saxotraderpro

SaxoTraderPro

Platformă profesionistă complet personalizabilă

Premii Saxo Bank Group

SAXO BANK stabilește un punct de referință în industria noastră și câștigă în mod constant cele mai mari premii pentru produsele, platformele și serviciile sale.

Ești gata să începi?

Deschideți un cont Saxo Bank în doar câțiva pași și obțineți acces la toate clasele de active

PROMOȚIE

La deschiderea unui cont Saxo Bank, primiți pachetul de Consultații Portofolii Investiționale absolut gratuit! Înregistrați-vă acum ca să vă mentorăm la crearea propriului Dvs Portofoliu.

portofolii investitionale cu trading.md

Consultații despre Portofolii

După înregistrare vă vom telefona pentru programare la consultații

Construiește
propriul

Portofoliu Investițional

împreună cu Trading.md și Saxo Bank